De kinderfysio therapeuten

Stefan

Stefan Bitter

Mijn naam is Stefan Bitter. Ik ben in juli 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn eindstage heb ik afgerond bij Kuiper & Koning Fysiotherapie. Hier heb ik de kans gekregen om binnen de praktijk te komen werken en mijzelf verder te ontwikkelen.

Voordat ik aan de studie fysiotherapie begon, heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond en hierbij mijn sport- en fitness diploma’s weten te behalen. Ik heb hierbij veel met kinderen gewerkt. Het werken met kinderen heeft mij dusdanig ge├»nspireerd dat ik in september 2020 ben gestart met de opleiding kinderfysiotherapie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en te sporten, doe ik graag leuke dingen met mijn vriendin en vrienden en ik ga graag op vakantie.

Annelies

Annelies Kustermans

Mijn naam is Annelies Kustermans, ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut. In 2012 ben ik begonnen met de opleiding tot kinderfysiotherapeut en deze heb ik in 2017 afgerond. Ik heb ook de opleiding tot handtherapeut gevolgd. En ondertussen al een aantal cursussen gevolgd om me verder te ontwikkelen binnen de kinderfysiotherapie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken, met mijn man en kinderen leuke dingen te doen of om te sporten.